Cinta Bukan Kristal Lakonan Shaanaz Ahmad, Ayda Jebat, Raja Afiq

Nantikan drama bersiri Cinta Bukan Kristal yang bakal mengisi slot Akasia TV3. Menampilkan gandingan Shaanaz Ahmad dan Ayda Jebat. Turut dibintangi oleh Raja Afiq, Nina Iskandar, Nazrief Nazri, Ayu Raudhah dan ramai lagi. Drama terbitan Orangetree Production dibawah arahan Shuhaimi Zulkefli.

JUDUL : CINTA BUKAN KRISTAL 
JUMLAH EPISOD : 28 episod 
TARIKH TAYANGAN : 2018 
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 7:00 malam 
SIARAN TV : Slot Akasia TV3 
PENGARAH : Shuhaimi Zulkefli 
TERBITAN : Orangetree Production Sdn Bhd 
PELAKON : Shaanaz Ahmad, Ayda Jebat, Raja Afiq, Nina Iskandar, Ayu Raudhah, Dayana Roza, Nazrief Nazri, Noniswara, Esma Dainal, Hazman Al-Idrus, Fauziah Nawi

WATAK PELAKON
Shaanaz Ahmad sebagai Adrian Hilman
Ayda Jebat sebagai Aryana
Raja Afiq sebagai Syafiq
Nina Iskandar sebagai Sofea
Ep 1Ep 2Ep 3Ep 4Ep 5Ep6Ep 7
Ep 8Ep 9Ep 10Ep 11Ep 12Ep 13E 14
Ep 15Ep 16Ep 17Ep 18Ep 19Ep20Ep21
Ep 22Ep 23Ep 24Ep 25
Ep 26Ep 27Ep 28Ep 29Ep 30

SINOPSIS CINTA BUKAN KRISTAL

Mengisahkan Adrian, seorang suami dan bapa kepada dua orang anak yang selama ini dilihat sempurna di mata semua wanita. Suami yang baik dan bapa yang penyayang. Namun segala-galanya berubah apabila Adrian bertemu Aryana.
Aryana pula seorang wanita yang terkena kejutan budaya sehingga jatuh hati terhadap suami orang lain. Hubungan cinta antara Adrian dan Aryana melukakan hati banyak pihak terutama isteri dan keluarga Adrian.

Bagaimanakah seorang suami dan bapa mithali boleh tunduk kepada godaan cinta orang ketiga. Hancurkah kebahagiaan yang dibina selama ini? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post a Comment